Feest in het Landschap 2019

Regionaal Landschap Brabantse Kouters en gemeente Zemst zetten dit jaar samen hun schouders onder de organisatie van Feest in het Landschap.

Samen met heel wat lokale partners zetten we op zondag 12 mei in de Schranshoeve in Eppegem, een evenement op rond natuur en landschap voor jong en oud. Je geniet van een goed gevuld programma met wandelingen, fietstochten en activiteiten van o.a. VVV Toerisme Zemst, Natuurpunt Zemst, Pasar Zemst, Trage Wegen Zemst, Velt Zennevallei, Strategisch project Open Ruimte in en om Mechelen, en nog vele anderen.
Op de feestweide aan De Schranshoeve kan je terecht voor workshops, hapjes en drankjes. Tussen 12.30 en 13.30 uur toveren we de feestweide om tot een picknickplek.
Bestel je picknick!
Bestel nog tot 1 mei je picknickpakket. Voor € 10 p.p. (kinderen € 8) maakt Den Diepen Boomgaard voor jou een pakket met vegetarische tabouleh, een muffin en een stuk fruit. Er zijn slechts 150 pakketten beschikbaar, dus wees er snel bij. Meer info en bestellen picknick: www.feestinhetlandschap.be.

Gepubliceerd op dinsdag 16 april 2019 15.46 uur