Evenementenkoffer

Voor de organisatie van allerlei evenementen binnen de gemeente Zemst kunnen de organisatoren gratis een evenementenkoffer huren.

Voor wie?

  • Verenigingen en inwoners uit Zemst

Procedure

  • De evenementenkoffer kan je aanvragen via de online evenementaanvraag (bij het vakje ‘Heeft u nog vragen voor de dienst Evenementen?’). Elk evenement dien je aan te vragen via het online aanvraagformulier. De aanvraag moet minimum acht weken op voorhand gedaan worden.

  • Nadat je de toelating hebt verkregen, maak je een afspraak bij de medewerkers van het Onthaal voor het afhalen en terugbrengen van de evenementenkoffer.

Meer info

  • De waarborg voor de evenementenkoffer kan je bij het onthaal zowel cash als met de bankkaart betalen.

Naar gemeentehuis? Enkel voor dringende zaken na afspraak

De gemeentelijke diensten doen er in deze coronaperiode alles aan om iedereen zo goed mogelijk te helpen. Hou er rekening mee dat je niet zomaar het gemeentehuis kan betreden. Om je veilig te kunnen helpen werken wij enkel op afspraak voor dringende zaken.
Check eerst of hetgeen je nodig hebt, online te verkrijgen is via www.zemst.be/eloket.
Indien dit niet het geval is en je dringend iets nodig hebt, kan je voor sommige producten een afspraak maken via de website of via een telefoontje naar het onthaal op het nummer 015 61 88 90. Dit kan van maandag tot en met vrijdag van 9 tot 16 uur.
De meest actuele info over corona kan u vinden via deze link.
Vragen over corona? Mail naar corona@zemst.be.