Enkel zaalbezoeken in WZC Releghem

Woonzorgcentrum (WZC) Releghem bleef de voorbije weken en maanden gespaard van grote coronaproblemen. Om het er ook in de toekomst veilig te houden, blijven de huidige zaalbezoeken behouden.

Op dit moment – en zo blijft het voorlopig – kunnen bewoners van het WZC op vaste tijdstippen bezoekers ontvangen in de polyvalente zaal, onder begeleiding en toezicht van personeel en vrijwilligers. Per bezoekmoment zijn er 4 bezoeken mogelijk. Bezoekers moeten een chirurgisch mondmasker dragen en de handhygiëneregels strikt toepassen. Uiteraard moeten ze ook de afstandsregels respecteren.

Het was de bedoeling om geleidelijk aan bezoek op de kamer onder strikte voorwaarden opnieuw toe te laten maar door de heropflakkering van het coronavirus kunnen deze versoepelingen helaas niet doorgaan.

We rekenen erop dat iedereen hiervoor begrip kan opbrengen, in het belang van de bewoners, het personeel en alle andere betrokkenen.

Uiteraard blijft het WZC alles in het werk stellen om het de bewoners zo aangenaam mogelijk te maken en sociaal isolement tegen te gaan.

Gepubliceerd op dinsdag 28 juli 2020 16 uur