Elke stap telt! Breng jouw buurt in beweging

Samen bouwen we aan buurten die mensen in beweging brengen. Letterlijk en figuurlijk. Daarom doet Zemst mee aan de campagne ‘10.000 stappen: elke stap telt!’. Zo zetten we de komende vier jaar stap voor stap in op meer beweging in onze buurten.

Heb je de stappensignalisaties al gezien in onze gemeente of elders in Vlaanderen? Hiermee tonen we dat kleine afstanden tussen nuttige locaties in je buurt ook extra stappen opleveren. Want elke stap telt!

Hang jij ook één van de affiches van ‘Elke stap telt!’ op? Zo laat je zien waarom elke stap telt voor jou of jouw buurt. Want met voldoende beweging bereik je niet alleen een goede gezondheid, je voelt je ook beter in je vel, je slaapt beter, je hebt meer sociaal contact, je zorgt voor minder vervuiling en lawaai van auto’s en maakt zo de buurten en straten leefbaarder. Kortom: elke stap telt! De affiches zijn te verkrijgen aan het onthaal in het gemeentehuis of op www.10000stappen.be.

Volg ook onze Facebook- en Instagrampagina en die van Gezond Leven op de voet voor leuke info en wedstrijden.

Elke stap telt voorZemst!

10 000 stappen is een campagne van het Vlaams Instituut Gezond Leven vzw, Sport Vlaanderen, Agentschap Zorg en Gezondheid en de Vlaamse Logo’s.

Gepubliceerd op dinsdag 26 oktober 2021 13.27 uur