Dikketruiendag: doe mee op dinsdag 9 februari!

Op 9 februari organiseert de Vlaamse overheid de Dikketruiendag, een jaarlijks terugkerend initiatief om ons bewust te maken van de gevolgen van de opwarming van de aarde.

De slogan van deze editie is ‘Op volle kracht voor het klimaat’. Alle inspanningen, groot en klein, kunnen helpen. Kies je favoriete actie uit een aantal toppers van de vorige jaren via www.dikketruiendag.be. Hou zeker rekening met de geldende coronamaatregelen! Op de facebookpagina van Dikketruiendag vind je bovendien het hele jaar door praktische tips en info om klimaatbewust te leven.

Als we elke dag trainen voor het klimaat, dan kunnen we samen veel bereiken!

Gepubliceerd op dinsdag 2 februari 2021 15.58 uur

Naar gemeentehuis? Enkel voor dringende zaken na afspraak

De gemeentelijke diensten doen er in deze coronaperiode alles aan om iedereen zo goed mogelijk te helpen. Hou er rekening mee dat je niet zomaar het gemeentehuis kan betreden. Om je veilig te kunnen helpen werken wij enkel op afspraak voor dringende zaken.
Check eerst of hetgeen je nodig hebt, online te verkrijgen is via www.zemst.be/eloket.
Indien dit niet het geval is en je dringend iets nodig hebt, kan je voor sommige producten een afspraak maken via de website of via een telefoontje naar het onthaal op het nummer 015 61 88 90. Dit kan van maandag tot en met vrijdag van 9 tot 16 uur.
De meest actuele info over corona kan u vinden via deze link.
Vragen over corona? Mail naar corona@zemst.be.