Diefstalpreventieadvies

Wat is diefstalpreventieadvies?

Tijdens een diefstalpreventieadvies komt de diefstalpreventieadviseur van de politiezone (PZ) KASTZE bij jou thuis om advies rond inbraakpreventie te geven. Dit advies is volledig op maat van jouw woning. De diefstalpreventieadviseur bekijkt namelijk in jouw woning waar de inbraakpreventie (nog) beter kan.

Het diefstalpreventieadvies is volledig gratis. Bovendien kan je in aanmerking komen voor een premie indien je bouwkundige aanpassingen doet op basis van de adviezen die de diefstalpreventieadviseur heeft voorgesteld. Voor elektronische maatregelen, zoals een alarm- of videobewakingssysteem, kan je geen premie krijgen.

Hoe vraag je advies aan?

Je vraagt een diefstalpreventieadvies aan door het online aanvraagformulier in te vullen op de website van PZ KASTZE. Je aanvraag komt dan terecht bij de preventiecoördinator van de politie. Hij zal nadien contact met je opnemen om een afspraak vast te leggen. Op de website van PZ KASTZE vind je ook meer informatie over het diefstalpreventieadvies en de voorwaarden voor de premie rond inbraakveiligheid.

Heb je nog vragen? Mail dan naar PZ.Kastze.DiefstalPreventieAdvies@police.belgium.eu.

ik vraag advies aan 

ik wil meer weten over diefstalpreventieadvies