Deel je mening over zorg en welzijn in Zemst #zemstzorgt

We zijn benieuwd naar jouw mening over zorg en welzijn en je eventuele behoeften op dit vlak. Geef ons je mening via de zorgenquête zodat we kunnen detecteren waar de noden zitten en hoe we daar het best op kunnen inspelen.

Zijn er nog onbeantwoorde noden op het vlak van zorg en welzijn of zijn er nog doelgroepen die niet of onvoldoende bereikt worden? We willen hier graag een zicht op krijgen en dat kan aan de hand van jouw input! Laat ons via de vragenlijst weten wat jouw behoeften zijn op het vlak van zorg en welzijn en in hoeverre je tevreden bent over wat er al is op dit vlak. Zo kunnen wij detecteren waar de grootste noden liggen en hoe we die in de toekomst best kunnen aanpakken. Jouw mening en inzichten zijn de basis voor sterke beslissingen.

Je kan de enquête hier online invullen of werken met de papieren versie die in de middenkatern van ons magazine Zemst Info zat (editie die eind januari in de bus viel). Invullen duurt slechts 5 minuutjes en kan tot 26 februari 2021. De papieren versie kun je ingevuld terug bezorgen via de daartoe bestemde brievenbussen die o.a. geplaatst werden aan het gemeentehuis, WZC Releghem, WZH Ambroos, aan de bibliotheken en aan school De Pimpernel in Laar.

#zemstzorgt

Gepubliceerd op dinsdag 2 februari 2021 16.15 uur