De Filmerij start opnieuw met een knaller van formaat: PARASITE

Vanaf dinsdag 20 oktober kan je weer terecht in GC de Melkerij voor de betere film. De Filmerij selecteert voor u om de twee weken op dinsdagavond de meest verrassende filmparels. Op dinsdag 20 oktober is dat Parasite.

De film ‘Parasite’ vertelt het verhaal van een arm maar inventief gezin uit Seoel dat besluit te infiltreren in een villawijk. Ze nemen het leven van een welstellende familie helemaal over, met hilarische, maar ook bloederige gevolgen. Parasite werd bedolven onder de filmprijzen. Uitgebreide info en trailer kan je terugvinden op www.gcdemelkerij.be

Tickets aan € 5 enkel online te koop via: www.gcdemelkerij.be (max. 4 tickets per aankoop). Wie een voucher ontving voor een geannuleerde film kan deze online in mindering brengen voor een film uit het nieuwe aanbod van de Filmerij seizoen 20-21. Meer nieuws over het filmaanbod van november en december kan je binnenkort terugvinden op de website van GC de Melkerij, in Zemst Info en H@lloZemst.

We volgen bij de organisatie van onze activiteiten de geldende richtlijnen vanuit het cultuurprotocol. Uiteraard volgen we de evolutie van de coronacrisis op de voet en stellen we onze maatregelen waar nodig bij. Mondmaskers zijn verplicht ook tijdens de vertoning. Indien een film alsnog moet geannuleerd worden, betalen wij uiteraard je ticket volledig terug.

Nieuw concept Filmbuffet!

Coronaproof georganiseerd: gerechten worden aan tafel geserveerd

Voortaan kan je ook voor de film in de brasserie van GC de Melkerij terecht om te genieten van heerlijke, versbereide en creatieve gerechten. Elke keer anders, dus altijd weer verrassend!

Filmbuffet dinsdag 20 oktober 2020, Parasite Menu:

  • wortel-kokos soep met huisgemaakt brood ;
  • Thaise groene curry met kip & groentjes (kip of Vegi);
  • jasmijn rijst;
  • huis gemaakte Thaise loempia’s met sweet chilisaus;
  • komkommer-wortelsalade met granaatappel & munt;
  • selectie zoete proevertjes.

Prijs buffet € 24 p.p. (filmticket niet inbegrepen). Vanaf 17 uur tot 21 uur kan je reserveren voor het filmbuffet. Wil je op tijd zijn voor de film reserveer je je tafeltje best tussen 18 – 19 uur.

Gepubliceerd op dinsdag 13 oktober 2020 18.03 uur