Dag van de Brandweer: Let’s stick together!

Vandaag is het Internationale Dag van de Brandweer. Op deze dag zetten we graag de mensen van onze brandweerzone Vlaams-Brabant West in de kijker.

De brandweer kleeft aan elkaar. De brandweer blijft ook plakken als het moeilijk wordt. Dat hebben onze pompiers en ambulanciers de voorbije weken, maanden en jaren bewezen. Bedankt voor jullie inzet!

Dit gevoel van samenhorigheid wil de Vlaamse en Brusselse brandweer dit jaar naar iedereen verspreiden met de boodschap: ‘Let’s stick together!’ Het is immers een loodzware periode voor iedereen. 

Gepubliceerd op dinsdag 4 mei 2021 13.30 uur

We zijn er voor jou!

We doen er in deze coronaperiode alles aan om je zo goed mogelijk te helpen. Momenteel werken we nog steeds op afspraak. Bekijk op deze pagina de huidige openingsregeling.

Op de hoogte blijven van het gemeentelijk nieuws? Schrijf je hier in voor onze wekelijkse digitale nieuwsbrief H@llo Zemst. Een overzicht van de berichten vind je op deze pagina.

Onze corona-informatie vind je in de corona update. Vragen kun je doorsturen naar corona@zemst.be. Informatie over het vaccinatiecentrum vind je op deze pagina.