Inschrijven workshop Curieuzeneuzen

De gemeenten Kampenhout, Steenokkerzeel en Zemst organiseren op 18 april samen een infoavond over de luchtkwaliteit. Aansluitend zijn er enkele workshops waaronder een workshop Bouw zelf je Curieuzeneuzen-meettoestel. Deelnemen aan deze workshop kost € 40 en je moet vooraf inschrijven. Inschrijven doe je hieronder, betalen doe je ter plaatse. Opgelet, de plaatsen zijn beperkt.

De infoavond en workshops vinden plaats in GC De Corren, Van Frachenlaan 24 in Steenokkerzeel, op 18 april 2019 om 19.30 uur. De lezing en de andere workshops zijn gratis.

Schrijf hier in!

Naar gemeentehuis? Enkel voor dringende zaken na afspraak

De gemeentelijke diensten doen er in deze coronaperiode alles aan om iedereen zo goed mogelijk te helpen. Hou er rekening mee dat je niet zomaar het gemeentehuis kan betreden. Om je veilig te kunnen helpen werken wij enkel op afspraak voor dringende zaken.
Check eerst of hetgeen je nodig hebt, online te verkrijgen is via www.zemst.be/eloket.
Indien dit niet het geval is en je dringend iets nodig hebt, kan je voor sommige producten een afspraak maken via de website of via een telefoontje naar het onthaal op het nummer 015 61 88 90. Dit kan van maandag tot en met vrijdag van 9 tot 16 uur.
De meest actuele info over corona kan u vinden via deze link.
Vragen over corona? Mail naar corona@zemst.be.