Coronanieuws in alle Zemstse brievenbussen

Deze week valt de gemeentelijke coronafolder bij jou in de bus. Je vindt er alle nuttige informatie in verband met het vaccinatieproces

Om elke Zemstenaar optimaal te informeren stelden we een folder samen met informatie over de vaccinatiecampagne, hoe de uitnodiging verloopt, welke stappen je doorloopt bij het vaccineren en hoe je vanuit Zemst in het vaccinatiecentrum geraakt.
Voor de huis aan huis bedeling van de folder met titel ‘Coronanieuws – editie maart 2021’, worden tal van vrijwilligers ingezet. Ook een grote delegatie van de gemeenteraadsleden draagt zijn steentje bij. Via deze weg willen we alle betrokkenen van harte bedanken.
Deze folder is natuurlijk maar een momentopname. Volg indien mogelijk dus ook onze digitale kanalen, waar korter op de bal kan gespeeld worden. Concreet verwijzen we naar de website www.zemst.be/vaccinatie, deze digitale nieuwsbrief H@llo Zemst en de sociale media van ‘Gemeente Zemst’ (Facebook en Instagram).
Voor lokale info in verband met het vaccinatieverhaal kan je ook contact opnemen met de gemeente via corona@zemst.be of telefonisch via 015 80 03 03. Algemene info is te vinden op www.laatjevaccineren.be. Het vaccinatiecentrum Kampenhout-Sas is te bereiken via 016 36 10 36 of via vaccinatiecentrum@kampenhout.be (enkel voor vragen over vaccinatie-afspraken en de toegankelijkheid van het centrum).
#SamenTegenCorona

Gepubliceerd op dinsdag 9 maart 2021 11.10 uur

We zijn er voor jou!

We doen er in deze coronaperiode alles aan om je zo goed mogelijk te helpen. Momenteel werken we nog steeds op afspraak. Bekijk op deze pagina de huidige openingsregeling.

Op de hoogte blijven van het gemeentelijk nieuws? Schrijf je hier in voor onze wekelijkse digitale nieuwsbrief H@llo Zemst. Een overzicht van de berichten vind je op deze pagina.

Onze corona-informatie vind je in de corona update. Vragen kun je doorsturen naar corona@zemst.be. Informatie over het vaccinatiecentrum vind je op deze pagina.