Concessie cafetaria en sportzaal van Sporthal ‘De Waterleest’ in Zemst-Eppegem indieningstermijn met maand verlengd

De huidige uitbaters van de cafetaria en de sportzaal van Sporthal ‘De Waterleest’ hebben beslist om na een jarenlange inzet de fakkel door te geven. Eind juni 2020 zullen ze de laatste sporters verwelkomen en laatste pintjes tappen...

Om de sportievelingen in en rond Eppegem niet in de kou te laten na de zomerstop, startte de gemeente de zoektocht naar een nieuwe uitbater.

Het bestuur maakt van deze gelegenheid gebruik om vooral de keuken van de cafetaria te voorzien van een grondige make-over en rekent daarbij op de medewerking van de toekomstige uitbater.

Van hem of haar wordt alleszins een nieuwe wind verwacht: de cafetaria moet een echt sportcafé worden met beperkte eetgelegenheid, waar zowel sporters als niet-sporters zich welkom voelen en waar het verenigingsleven, ook dat van niet-sporters, op de eerste plaats komt.

Heb je interesse ? Dan kan je het bestek met concessievoorwaarden en inschrijvingsmodaliteiten opvragen bij de gemeente. Je kan je vraag richten aan Ilse De Prins (ilse.deprins@zemst.be).

Door de Corona-crisis wordt de uiterste inschrijvingsdatum verlengd tot 20 mei 2020.

Gepubliceerd op dinsdag 24 maart 2020 15.02 uur