Buurtinformatienetwerken (BIN's)

In de gemeente Zemst zijn vijf Buurt Informatie Netwerken actief. Elke deelgemeente heeft zijn eigen BIN (Zemst en Zemst-Laar vormen 1 BIN).
Een BIN is een gestructureerd samenwerkingsverband tussen burgers en politie en heeft als doel de sociale controle in de buurt te verhogen, een hogere waakzaamheid te creëren, de criminaliteit in de wijk te verlagen en de leefbaarheid te vergroten. Door verdachte gedragingen of situaties te melden aan politie en medebuurtbewoners kan de veiligheid in de buurt verhogen.
Inwoners die interesse hebben in het BIN, kunnen zich te allen tijde inschrijven. Voor meer info kan u terecht bij de BIN co√∂rdinatoren. Hun contactgegevens vind je terug op de website van de BIN-werking in groot Zemst. Hier vind je alle nuttige info en contactgegevens terug van de verschillende BIN’s in Zemst.

We zijn er voor jou!

We doen er in deze coronaperiode alles aan om je zo goed mogelijk te helpen. Momenteel werken we nog steeds op afspraak. Bekijk op deze pagina de huidige openingsregeling.

Op de hoogte blijven van het gemeentelijk nieuws? Schrijf je hier in voor onze wekelijkse digitale nieuwsbrief H@llo Zemst. Een overzicht van de berichten vind je op deze pagina.

Onze corona-informatie vind je in de corona update. Vragen kun je doorsturen naar corona@zemst.be. Informatie over het vaccinatiecentrum vind je op deze pagina.