Brainstorm mee over zichtbaarheid van ontwikkelingssamenwerking

Interesse in ontwikkelingssamenwerking? Wil je mee nadenken over hoe we dit meer zichtbaar maken in onze gemeente? Kom dan naar de brainstormavond op maandag 28 november.

Er bestaan heel wat mooie initiatieven in Zemst met als opzet een meer duurzame en rechtvaardige wereld. Maar veel van het werk blijft soms weinig zichtbaar. Daarom organiseren we een eerste brainstormavond over het thema zichtbaarheid van ontwikkelingssamenwerking. We willen mensen raken, prikkelen met wereldse verhalen en sensibiliseren en activeren over de mondiale uitdagingen. We willen hiervoor zoveel mogelijk nieuwe ideeën ontwikkelen en samenwerkingsverbanden laten ontstaan.

Zowel mensen die zich al concreet inzetten voor een initiatief rond ontwikkelingssamenwerking (hier of in het buitenland), als mensen die gewoon interesse hebben in het thema, kunnen deelnemen aan de brainstormavond. Heb je een specifieke vraag of een knap voorbeeld als inspiratie dat je zeker wil delen? Bezorg dit dan al op voorhand. Dan kan het zeker aan bod komen.

Praktisch:

  • Maandag 28 november om 19 uur
  • Gemeentehuis Zemst, de concrete zaal ontvang je bij inschrijving
  • Info en inschrijven via ontwikkelingssamenwerking@zemst.be of tel. 015 61 88 99

In samenwerking met de Gemeentelijke Raad voor Ontwikkelingssamenwerking Zemst (GROZ).

Gepubliceerd op dinsdag 22 november 2022 13.50 uur