Boekendienst aan huis

De bibliotheek komt bij jou thuis!

Lees je graag en ben je aan huis gekluisterd door je leeftijd, een handicap of een langdurige ziekte? Ben je niet in staat om op eigen houtje naar de bibliotheek te komen? Geen nood! Als inwoner van Zemst kun je beroep doen op de boekendienst-aan-huis!

De boekendienst-aan-huis is een gratis 'speciale' service van je openbare bibliotheek. Vrijwilligers staan paraat om je een bibliotheekpakket thuis te bezorgen.

Wij leveren wat op je verlanglijstje staat:

  • (grote letter)boeken, alle genres romans of informatieve boeken;
  • tijdschriften;
  • dvd’s.
Hoe kun je hiervan gebruik maken?

Neem telefonisch contact op met de bibliotheek op het nummer 015/62.73.22 of stuur een e-mail naar info@bibliotheekzemst.be Wil jij of een familielid/kennis van jou van deze dienstverlening gebruik maken dan kun je ons dit laten weten.

We zijn er voor jou!

We doen er in deze coronaperiode alles aan om je zo goed mogelijk te helpen. Momenteel werken we nog steeds op afspraak. Bekijk op deze pagina de huidige openingsregeling.

Op de hoogte blijven van het gemeentelijk nieuws? Schrijf je hier in voor onze wekelijkse digitale nieuwsbrief H@llo Zemst. Een overzicht van de berichten vind je op deze pagina.

Onze corona-informatie vind je in de corona update. Vragen kun je doorsturen naar corona@zemst.be. Informatie over het vaccinatiecentrum vind je op deze pagina.