Bloedinzameling uitzonderlijk in Hofstade

De bloedinzameling op maandag 8 maart gaat uitzonderlijk door in het ontmoetingscentrum in Hofstade tussen 18 en 20.30 uur.

Normaalgezien vindt de 3-maandelijkse bloedinzameling meestal plaats in de bibliotheek in Zemst. De inzameling van 8 maart zal echter uitzonderlijk doorgaan in het ontmoetingscentrum in Hofstade, Zemstsesteenweg 15.
Vergeet je vooraf niet te registreren via https://donorportaal.rodekruis.be/ of 0800/777 00. Verdere info via het Rode Kruis, Katrien De Mets via 0495 45 75 14 of via bloed@vilvoorde-zemst.rodekruis.be

Gepubliceerd op dinsdag 2 maart 2021 14.45 uur

Naar gemeentehuis? Enkel voor dringende zaken na afspraak

De gemeentelijke diensten doen er in deze coronaperiode alles aan om iedereen zo goed mogelijk te helpen. Hou er rekening mee dat je niet zomaar het gemeentehuis kan betreden. Om je veilig te kunnen helpen werken wij enkel op afspraak voor dringende zaken.
Check eerst of hetgeen je nodig hebt, online te verkrijgen is via www.zemst.be/eloket.
Indien dit niet het geval is en je dringend iets nodig hebt, kan je voor sommige producten een afspraak maken via de website of via een telefoontje naar het onthaal op het nummer 015 61 88 90. Dit kan van maandag tot en met vrijdag van 9 tot 16 uur.
De meest actuele info over corona kan u vinden via deze link.
Vragen over corona? Mail naar corona@zemst.be.