Bijsturing coronamaatregelen – ook voor Zemstse paasactiviteiten!

Vrijdag besliste het Overlegcomité om de huidige coronamaatregelen opnieuw bij te sturen. Uiteraard doen we ook het nodige in Zemst, bv. voor de jeugdactiviteiten in de paasvakantie.

De evolutie van de coronacijfers zette het Overlegcomité aan om een aantal coronamaatregelen aan te passen o.a. op het vlak van het buitenplan, het onderwijs en het gebruik van zitplaatsen in de trein. Een overzicht hiervan kun je vinden via www.zemst.be/update-corona.

Uiteraard wordt de aanpassing van de coronaregels ook doorgetrokken in onze gemeentelijke jeugdactiviteiten tijdens de paasvakantie. Bezemsteel en de tienerwerking kunnen doorgaan maar de groepen zullen verdeeld worden in bubbels van maximum 10 personen. Er zijn in de eerste week van de paasvakantie voor Bezemsteel nog enkele plaatsen vrij in groep 5 (°2009 – °2012). Inschrijven via www.zemst.kwandoo.com. Het skatekamp voor onze + 12 jarigen – dat reeds volzet is - wordt verplaatst van GC de Melkerij naar een andere buitenlocatie. De deelnemers worden hiervan persoonlijk op de hoogte gebracht. Het gamekamp voor de tieners gaat zoals gepland door aan GC de Melkerij, maar buiten onder de stretchtent. Hiervoor zijn nog enkele plaatsen vrij. Inschrijven kan via www.zemst.kwandoo.com.

Alle deelnemers ontvangen voor de paasvakantie nog een persoonlijk berichtje met de juiste info en richtlijnen. Nog vragen? Mail naar jeugd@zemst.be.

Mochten er nieuwe coronamaatregelen ingevoerd worden zullen wij uiteraard verder bijsturen.

#samentegencorona

Gepubliceerd op dinsdag 23 maart 2021 13.46 uur

We zijn er voor jou!

We doen er in deze coronaperiode alles aan om je zo goed mogelijk te helpen. Momenteel werken we nog steeds op afspraak. Bekijk op deze pagina de huidige openingsregeling.

Op de hoogte blijven van het gemeentelijk nieuws? Schrijf je hier in voor onze wekelijkse digitale nieuwsbrief H@llo Zemst. Een overzicht van de berichten vind je op deze pagina.

Onze corona-informatie vind je in de corona update. Vragen kun je doorsturen naar corona@zemst.be. Informatie over het vaccinatiecentrum vind je op deze pagina.