Bevraging zorg voor specifieke doelgroepen

Gemeente Zemst wil blijven inzetten op zorg en welzijn voor alle Zemstenaars. Als vervolg op de enquête die onlangs liep, zijn we nu op zoek naar mensen uit specifieke doelgroepen om hun input te geven.

Behoor jij tot de volgende doelgroepen:

  • 65-plusser
  • Alleenstaande
  • jong gezin met kinderen van 0 tot 2,5 jaar
  • persoon met een beperking (fysiek, mentaal, pervasief)
  • persoon met psychische en psychiatrische problemen.

Dan willen wij graag naar jou luisteren en in kaart brengen wat jouw specifieke ervaringen en noden zijn. Ben je nauw betrokken bij een van deze doelgroepen door bv. je werk en wil je graag je steentje bijdragen? Ook jij bent welkom om deel te nemen aan één-op-één interviews (online) en / of om mee te werken in een klankbordgroep. Laat het ons zo snel mogelijk weten via gert.vansaet@zemst.be of via 015 61 88 00 . Door je ervaring te delen, kun je bijdragen aan een nog beter zorg- en welzijnsbeleid.

#zemstzorgt

Gepubliceerd op dinsdag 16 maart 2021 13.22 uur

Naar gemeentehuis? Enkel voor dringende zaken na afspraak

De gemeentelijke diensten doen er in deze coronaperiode alles aan om iedereen zo goed mogelijk te helpen. Hou er rekening mee dat je niet zomaar het gemeentehuis kan betreden. Om je veilig te kunnen helpen werken wij enkel op afspraak voor dringende zaken.
Check eerst of hetgeen je nodig hebt, online te verkrijgen is via www.zemst.be/eloket.
Indien dit niet het geval is en je dringend iets nodig hebt, kan je voor sommige producten een afspraak maken via de website of via een telefoontje naar het onthaal op het nummer 015 61 88 90. Dit kan van maandag tot en met vrijdag van 9 tot 16 uur.
De meest actuele info over corona kan u vinden via deze link.
Vragen over corona? Mail naar corona@zemst.be.