Bevraging toekomst speelterreinen

Buiten spelen is leuk! Buiten spelen op een leuk ingericht terrein nog beter! Daarom gaan we alle gemeentelijke speelterreintjes evalueren aan de hand van een korte bevraging. Doe je ook mee?

Vind je dat er ergens een speelterreintje ontbreekt? Of zijn er volgens jou verbetermogelijkheden aan een bestaand speelterrein? Vul dan zeker de bevraging in. Dit kan aan de hand van de QR-code die je op elk speelterrein kan terugvinden. Daarna legt de gemeente alle antwoorden samen en bekijkt ze wat er effectief kan uitgevoerd worden. Dit initiatief werd mee op poten gezet door de Zemstse kinderraad. Bekijk zeker het promofilmpje van de kinderraad.

Wist je trouwens dat Zemst meer dan 30 (!) speelterreintjes kent? Je vindt een overzicht via het stratenplan. Maak er een speelterreintjestocht van en ontdek ze allemaal!

Gepubliceerd op dinsdag 6 april 2021 11.03 uur

Naar gemeentehuis? Enkel voor dringende zaken na afspraak

De gemeentelijke diensten doen er in deze coronaperiode alles aan om iedereen zo goed mogelijk te helpen. Hou er rekening mee dat je niet zomaar het gemeentehuis kan betreden. Om je veilig te kunnen helpen werken wij enkel op afspraak voor dringende zaken.
Check eerst of hetgeen je nodig hebt, online te verkrijgen is via www.zemst.be/eloket.
Indien dit niet het geval is en je dringend iets nodig hebt, kan je voor sommige producten een afspraak maken via de website of via een telefoontje naar het onthaal op het nummer 015 61 88 90. Dit kan van maandag tot en met vrijdag van 9 tot 16 uur.
De meest actuele info over corona kan u vinden via deze link.
Vragen over corona? Mail naar corona@zemst.be.