Bevraging inkomens en levensomstandigheden

In de loop van de volgende weken en maanden houdt StatBel, het Belgisch statistiekbureau, een enquête naar inkomens en levensomstandigheden bij een aantal geselecteerde huishoudens in onze gemeente.

Ben je geselecteerd? Dan ontvang je een brief waarin staat dat een enquêteur je zal contacteren om een tijdstip af te spreken waarop het telefonische interview kan afgenomen worden. StatBel voorziet een vergoeding van 30 euro ter compensatie van je tijd. Deze bevraging is belangrijk omdat de gegevens het sociale beleid mee helpen evalueren en plannen. Doe dus zeker mee!
Wens je nog meer info hierover? Contacteer het Contact Center van de FOD Economie op het nummer 0800 120 33 of mail naar StatBel silc@economie.fgov.be.

Gepubliceerd op dinsdag 2 maart 2021 14.28 uur

Naar gemeentehuis? Enkel voor dringende zaken na afspraak

De gemeentelijke diensten doen er in deze coronaperiode alles aan om iedereen zo goed mogelijk te helpen. Hou er rekening mee dat je niet zomaar het gemeentehuis kan betreden. Om je veilig te kunnen helpen werken wij enkel op afspraak voor dringende zaken.
Check eerst of hetgeen je nodig hebt, online te verkrijgen is via www.zemst.be/eloket.
Indien dit niet het geval is en je dringend iets nodig hebt, kan je voor sommige producten een afspraak maken via de website of via een telefoontje naar het onthaal op het nummer 015 61 88 90. Dit kan van maandag tot en met vrijdag van 9 tot 16 uur.
De meest actuele info over corona kan u vinden via deze link.
Vragen over corona? Mail naar corona@zemst.be.