Bereikbaarheid

Het vaccinatiecentrum is gelegen aan de Leuvensesteenweg 22, 1910 Kampenhout.

Met de fiets

Vanaf de Leuvense Vaart kan je ter hoogte van Kampenhout-Sas de bewegwijzering volgen richting het vaccinatiecentrum. Plan je route via www.toerismevlaamsbrabant.be/fietsrouteplanner Het vaccinatiecentrum ligt aan fietsknooppunt 20. Er zijn voldoende fietsenstallingen voorzien.
Je kan hier de verschillende fietsroutes terugvinden die vertrekken aan de kerk van elke deelgemeente.

Met de wagen

Kom je met de wagen, volg dan vanaf de Leuvensesteenweg of de Haachtsteenweg in Kampenhout de bewegwijzering naar het vaccinatiecentrum. De ruime parking is gratis.
Rij je met iemand mee die niet in je bubbel zit? Neem dan plaats in de wagen achter de passagiersstoel, zodat er voldoende afstand is met de chauffeur. Was je handen voor en na elke rit. Zet beiden een mondmasker op en laat indien mogelijk de ramen open tijdens de rit.

Met het openbaar vervoer

Lijnbus 285 Mechelen - Leuven stopt aan halte Kampenhout-Sas. Let op: de halte is minder goed toegankelijk voor personen met een mobiele beperking. Plan je route via www.delijn.be/routeplanner.

Minder mobiel?

Er zijn parkeerplaatsen voorzien voor mindervaliden. We voorzien ook voldoende rolstoelen aan de ingang van het vaccinatiecentrum. De medewerkers zijn steeds bereid om je verder te helpen.

Personen die aangesloten zijn bij de Mindermobiele Centrale of mensen die minder mobiel zijn maar nog geen lid, kunnen een rit aanvragen bij de Thuisdiensten via 015 61 88 90, elke werkdag tussen 9 en 16 uur of per mail via thuisdiensten@zemst.be. Doe dit minstens 3 werkdagen op voorhand!

Voor rolstoelvervoer werden 2 firma's aangesteld die je kan contacteren:

  • Eigen Thuis vzw (DAV): Schildpadstraat 30, 1850 Grimbergen: tel. 02 270 94 36, info@dav-grimbergen.net
  • MDF Mobility: Meiselaan 55A, 1880 Kapelle-op-den-Bos, gsm 0477 92 68 08¬†

Werken aan rotonde Kampenhout Sas - update 1/7

Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) heeft de heraanleg van de rotondes aan Kampenhout-Sas afgerond. Het autoverkeer kan gewoon normaal doorrijden. In juli staan er 's nachts nog wel enkele asfalteringswerken op het programma. Het verkeer volgt tijdens de werken een omleiding.

Omleiding fietsers nog tot midden juli
  • De fietstunnels onder de N21 en de N26 worden allebei afgesloten. Fietsers worden omgeleid via het fietspad aan het kanaal, waar alle bestemmingen staan aangegeven.
6 tot 10 juli: ‘s nachts asfalteren, omleiding noodzakelijk

Van dinsdag 6 juli (22 uur) tot zaterdag 10 juli (6 uur) 2021 wordt er ook nog enkele nachten gewerkt ter hoogte van de rotondes. Enkele stroken van de Haachtsesteenweg en de Leuvensesteenweg krijgen dan een nieuwe asfaltlaag.

Overdag kan het verkeer op het Sas over de afgefreesde asfaltverharding rijden.

Meer info: https://wegenenverkeer.be/werken/heraanleg-rotondes-kampenhout-sas