Ben jij de collega die Politiezone Kastze zoekt?

Draag je graag je steentje bij aan een veiligere omgeving? Zoek je een afwisselende en boeiende job met leuke collega’s? Dan ben je bij Politiezone Kastze aan het juiste adres! Kom meer te weten over een job bij de politie in de online infosessie op zaterdag 10 april.

Tijdens de online infosessie Een job bij de Politie krijg je meer informatie over wat de politiewereld te bieden heeft. Of je nu een toekomstige politieman of -vrouw wil worden of als burgerpersoneel aan de slag wil, alle mogelijkheden worden toegelicht. Naast algemene info, vertelt Politiezone Kastze ook meer over hoe het er in hun lokale zone aan toegaat.

Inschrijven voor de infosessie kan via de website van Jobpol. Daar vind je ook meer concrete informatie.

Gepubliceerd op dinsdag 6 april 2021 10.55 uur

Naar gemeentehuis? Enkel voor dringende zaken na afspraak

De gemeentelijke diensten doen er in deze coronaperiode alles aan om iedereen zo goed mogelijk te helpen. Hou er rekening mee dat je niet zomaar het gemeentehuis kan betreden. Om je veilig te kunnen helpen werken wij enkel op afspraak voor dringende zaken.
Check eerst of hetgeen je nodig hebt, online te verkrijgen is via www.zemst.be/eloket.
Indien dit niet het geval is en je dringend iets nodig hebt, kan je voor sommige producten een afspraak maken via de website of via een telefoontje naar het onthaal op het nummer 015 61 88 90. Dit kan van maandag tot en met vrijdag van 9 tot 16 uur.
De meest actuele info over corona kan u vinden via deze link.
Vragen over corona? Mail naar corona@zemst.be.