#BeleefZemst op 24, 25 en 26 september!

Vrijdag 24 september is het zo ver! Dan geven we het startsein voor een heel weekend feest in Zemst. We vieren het nieuwe logo met de bijhorende huisstijl en iedereen mag meedoen.

Vrijdag – start cultuurseizoen

Het feestweekend start op vrijdag met de onthulling van het nieuwe logo en de bijhorende huisstijl aan de pers. Daarna volgt de – ondertussen uitverkochte – voorstelling van Metejoor in GC de Melkerij.

Zaterdag – familiedag

Op zaterdag leggen we de jongste Zemstenaars in de watten met de familiedag. Er valt van alles te beleven aan en in de Bibliotheek en in GC De Melkerij. Straattheater, sfeeracts, workshops … keuze genoeg! De weersvoorspellingen zien er goed uit dus kom zeker eens langs want er valt heel wat (gratis) te beleven. Voor een aantal voorstellingen moet je tickets moet kopen aan zeer democratische prijzen (3 euro per voorstelling per kind). Wees er dus snel bij!

Ook voor volwassenen is een bezoekje aan beide locaties de moeite. In de bibliotheek is er trouwens een tweedehands boekenmarkt waar je bij de aankoop van vijf boeken een extraatje krijgt. Verder is er aan De Semse een mini-autosalon met de voorstelling van twee elektrische deelwagens, een deelriksja en een deelbakfiets.

Voor de creatieve Zemstse kinderen: vergeet zeker niet de ingekleurde kleurplaat af te geven aan de bibliotheek (te vinden in de laatste Zemst Info of via www.zemst.be/BeleefZemst). Je krijgt in ruil een leuke verrassing!

Ook volwassenen en / of kinderen die de ‘Loop Ze(mst)’-routes liepen en dit kunnen aantonen via Strava krijgen iets leuks.

Zondag – De Langste Tafel

Op zondag 26 september kan je tussen 11 en 15 uur je voeten onder tafel schuiven bij een van De Langste Tafels in Elewijt, Weerde, Hofstade of Eppegem (steeds aan de kerk). Breng je eigen lunch mee, eventueel een leuk tafelkleedje en geniet samen en coronaveilig van de gezelligheid in openlucht. Het is gratis, vooraf inschrijven is niet nodig en iedereen kan deelnemen. 

Info en tickets voorstellingen

Alle info over het #BeleefZemst-weekend kan je vinden op deze pagina. Tickets voor de voorstellingen op de familiedag zijn te verkrijgen via www.gcdemelkerij.be.

Gepubliceerd op dinsdag 21 september 2021 14.37 uur