Als jonge inwoner op zoek naar een betaalbare woning

Gemeente Zemst zet graag in op betaalbaar wonen en hecht veel belang aan de woonnoden van jonge Zemstenaars. Daarom maakten we in samenwerking met 3Wplus een vragenlijst die peilt naar de noden en interesses van jonge mensen in hun zoektocht naar een betaalbare woning.

Ben je tussen de 18 en 30 jaar en op zoek naar een woning? Dan mag je deze vragenlijst binnenkort in je brievenbus verwachten. Vul ze zeker in en geef ons je mening zodat wij de noden leren kennen en er rekening mee kunnen houden om de juiste beslissingen te nemen. Bovendien maak je kans op een Z-cheque ter waarde van 50 euro!

Gepubliceerd op dinsdag 2 maart 2021 14.54 uur

Naar gemeentehuis? Enkel voor dringende zaken na afspraak

De gemeentelijke diensten doen er in deze coronaperiode alles aan om iedereen zo goed mogelijk te helpen. Hou er rekening mee dat je niet zomaar het gemeentehuis kan betreden. Om je veilig te kunnen helpen werken wij enkel op afspraak voor dringende zaken.
Check eerst of hetgeen je nodig hebt, online te verkrijgen is via www.zemst.be/eloket.
Indien dit niet het geval is en je dringend iets nodig hebt, kan je voor sommige producten een afspraak maken via de website of via een telefoontje naar het onthaal op het nummer 015 61 88 90. Dit kan van maandag tot en met vrijdag van 9 tot 16 uur.
De meest actuele info over corona kan u vinden via deze link.
Vragen over corona? Mail naar corona@zemst.be.