Alle vrijwilligers in de bloemetjes!

Wat is een maatschappij zonder vrijwilligers? Ook in Zemst zetten we onze vrijwilligers extra in de bloemetjes tijdens de week van de vrijwilliger.

Van 27 februari tot 7 maart organiseert Vlaanderen voor de 34ste keer de week van de vrijwilliger. Zemst – rijk aan vrijwilligers – doet hier graag aan mee. Door de coronacrisis konden vrijwilligers niet of minder aan de slag: acties en evenementen gingen niet door, het sociaal contact werd beperkt, ... Toch zetten jullie je in voor anderen door bv. boodschappen te doen voor wie minder mobiel is, een telefoontje te doen met iemand die het moeilijk heeft, mensen naar hun ziekenhuisafspraak te brengen, …

Uiteraard kijken we er naar uit om samen terug aan vrijwilligerswerk te doen, zonder al te veel (corona)beperkingen.

Een dikke dank je wel aan alle vrijwilligers voor wat ze gisteren deden, vandaag doen en morgen opnieuw zullen doen!

Gepubliceerd op dinsdag 2 maart 2021 15 uur

Naar gemeentehuis? Enkel voor dringende zaken na afspraak

De gemeentelijke diensten doen er in deze coronaperiode alles aan om iedereen zo goed mogelijk te helpen. Hou er rekening mee dat je niet zomaar het gemeentehuis kan betreden. Om je veilig te kunnen helpen werken wij enkel op afspraak voor dringende zaken.
Check eerst of hetgeen je nodig hebt, online te verkrijgen is via www.zemst.be/eloket.
Indien dit niet het geval is en je dringend iets nodig hebt, kan je voor sommige producten een afspraak maken via de website of via een telefoontje naar het onthaal op het nummer 015 61 88 90. Dit kan van maandag tot en met vrijdag van 9 tot 16 uur.
De meest actuele info over corona kan u vinden via deze link.
Vragen over corona? Mail naar corona@zemst.be.