Olympische workshop Mini movie! Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Wij gaan aan de slag met de OLYMPISCHE SPELEN. Zien we jou ooit op de Spelen? Vertel er alles over in je eigen film.
Film je met de camera het liefst van superhoog of eerder laag bij de grond? Wat ontdek je als je van heel dichtbij filmt? Als cameraman experimenteer je met bewegende beelden en speel je met kadrage en camerastandpunten. Puzzel een kleine scène in elkaar en draai je eigen minifilm.
Via actieve opdrachten ontdekken de deelnemers dat een scène uit talrijke shots bestaat. Ze bedenken een kort verhaal en gieten dit in een storyboard. Met de iPad verfilmen en monteren ze hun idee. Afhankelijk van het niveau van de deelnemers en de duur van de workshop kan er verdiepend gewerkt worden rond geluid en licht in de film.
Schrijf je snel in voor deze workshop want max. 16 deelnemers kunnen deelnemen.
In samenwerking met J.E.F
Je schrijft je in voor de workshop via www.sportimonium.be of sportimonium@sportimonium.be. Na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmailtje met de praktische informatie. Je inschrijving is pas definitief na betaling van 35€ per kind op BE38 4314 7305 0172 met vermelding “workshop mini-movie – naam kind”.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 35,00
Basistarief: 35,00 €

Inschrijven

E-mail
sportimonium@sportimonium.be
Bel naar
015 618 222
Website
http://SPORTIMONIUM

Filter op categorie