Three identical strangers

Het verhaal begint tijdens de eerste dag aan de universiteit. Bobby Shafran is nieuw op school. Hij kent niemand, en verbaast zich over het hartelijke ontvangst. Iedereen lacht hem toe, hij krijgt knuffels en kussen. Overal klinkt "Welcome back!", maar wel vreemd dat iedereen hem Eddy noemt. Bobby ontdekt dat ze hem verwarren met een zekere Eddy, een andere student. Als Bobby en Eddy elkaar ontmoeten, kunnen ze hun ogen niet geloven. Twee druppels water, ze lijken voor een spiegel te staan.

Bobby Shafran en Eddy Galland, beiden geadopteerd, ontdekken na negentien jaar dat ze tweelingbroers zijn, gescheiden kort na hun geboorte.

Het verhaal van de jongens komt in de lokale krant. Die belandt op de keukentafel van de familie Kellman. David Kellman, de negentienjarige zoon, bekijkt de foto en ziet zichzelf. Tweemaal. Hij lijkt als twee druppels water op Bobby en Eddy. En hij is ook geadopteerd.

Bobby Shafran, Eddy Galland en David Kellman zijn een drieling. De jongens worden uitgenodigd in elke Amerikaanse talkshow, staan in alle weekbladen, en spelen zelfs een piepklein rolletje in Desperately Seeking Suzan. De documentaire Three Identical Strangers vertelt hun verhaal.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 4,00
Basistarief: 4,00 €; Kassa: 5,00 €

Waar

Organisatie

cultuurdienst Zemst

Filter op categorie