Body & Balans samen met he hond Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Workshop body & balans samen met je hond.
Weet jouw hond dat hij/zij ook achterpoten en een achterste heeft? Twijfel je hieraan, en twijfelt je hond hier ook wel eens aan?
Body & balans, maak de vertrouwensband tussen jouw en je hond sterker door samen de balans te vinden. Ontdek samen met je hond of zijn/haar lichaam “body” in balans is, door oefeningen te doen waarbij je hond moet nadenken over het plaatsen van zijn/haar lichaam. Body & balans zijn rustige oefeningen die je samen met je hond uitvoert, leer ontdekken hoe je hond moet nadenken waar hij/zij best de poten neerzet, hoe best te zitten voor een oefening, alles wiebelt, niets is zoals het lijkt, en alle gewrichten en spieren komen in werking. Body & balans zijn evenwichtsoefeningen, het is stabiliteitstraining en zorgt voor spieropbouw.
Een workshop duurt 2 uur, pauze inbegrepen, een workshop start steeds met een beetje theorie, zodat je weet waar je aan begint en waar je op moet letten. Je kan deze workshop volgen met of zonder hond (misschien wil je gewoon een kijkje nemen) Meerdere data zijn beschikbaar, neem gewoon een kijkje op de website.


Prijs met hond 30€ ( beperkt aantal plaatsen), prijs zonder hond 15€


Alle beschikbare data zijn terug te vinden op de website van Smiling dogs. Let op pas na betaling is je plaats echt gereserveerd.


Adres: Parochiecentrum – Humbeeksebaan 188, 1980 Zemst Laar (zie kaart onderaan)


Body & balans is geschikt voor alle leeftijden bij de hond, van 6 maanden tot …., soms kan er een controle van de dierenarts gevraagd worden, dit gebeurt vooral als de hond al geopereerd is geweest aan botten, gewrichten, spieren…, of toch al last heeft van sommige gewrichten of spieren. Veiligheid gaat boven alles bij Smiling dogs.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 30,00
Basistarief: 30,00 €; Met hond: 30,00 €; Zonder hond: 15,00 €

Waar

Parochiezaal Zemst-Laar

Inschrijven

Contact

Organisatie

Smiling dogs

Filter op categorie