Opvoeden à la nu, hoe dan? Lezing met Sandra Kleipas

Er zijn zoveel ideeën en meningen over opvoeden… Daarnaast lijkt het wel alsof de kinderen van nu een andere aanpak nodig hebben! Is dat zo, en zo ja, waar komt dat vandaan (en wat werkt er dan wel?). Een inspirerende avond vol tips en inzichten over opvoeding en gedrag, grenzen en emoties.

Sandra Kleipas heeft haar eigen coachingspraktijk in Hoogstraten, waar zij zowel volwassenen, gezinnen, kinderen en jongeren begeleidt. In haar lezingen brengt ze vaak onderwerpen die nog (deels) in de taboesfeer liggen, zoals beelddenken, hoogsensitiviteit en strong-willed children. Haar info-sessies en lezingen zijn visueel en interactief. Daarnaast neem ze alle tijd om voor, tijdens en na de avond vragen te beantwoorden. 'Opvoeden à la nu, hoe dan?' is Sandra's nieuwste lezing (try out!).

Deze activiteit maakt deel uit van de reeks (b)Engeltjes, georganiseerd door huis van het kind Zemst en huisvandeMens Vilvoorde. Andere activiteiten zijn 'Veerle Bevalt', een comedyshow van Veerle Malschaert over mama zijn en 'Opa en oma zonder stress', een lezing over de uitdagingen die horen bij grootouder-zijn.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Openbare Bibliotheek

Inschrijven

E-mail
vilvoorde@demens.nu
Bel naar
02 253 78 54

Organisatie

huisvandeMens Vilvoorde

Filter op categorie