Opa en oma zonder stress - Lezing met Bieke Geenen

Grootouders en hun kleinkinderen. Het is haast niet te beschrijven welke magie er tussen hen knettert. Grootouder zijn is dan ook een geweldig privilege. Maar het brengt soms ook onverwachte uitdagingen met zich mee. Want hoe vind je een goede balans tussen mee opvoeden en lekker verwennen? Hoe geef je aan waar je grenzen liggen? Wat als de opvang van je kleinkinderen wat te vermoeiend wordt? En vooral: hoe word je de oma of opa die je altijd al had willen zijn?

Bieke Geenen heeft een eigen therapiepraktijk in Oosterlo. Ze organiseert onder meer assertiviteitstrainingen voor grootouders, waarin ze opa's en oma's helpt uitzoeken welke rol zij op zich willen nemen en hoe ze hierover op een positieve manier met hun (schoon)kinderen in gesprek kunnen gaan. In deze lezing geeft ze heel wat tips zodat je zelf jouw rol als grootouder leert vormgeven.


Deze activiteit maakt deel uit van de reeks (b)Engeltjes, een samenwerking tussen huis van het kind Zemst en huisvandeMens Vilvoorde. Andere activiteiten zijn 'Veerle Bevalt', een comedyshow van Veerle Malschaert over mama zijn en 'Opvoeden à la nu, hoe dan?' een lezing over grip op grenzen, gedrag en emoties.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Inschrijven

E-mail
vilvoorde@demens.nu
Bel naar
02 253 78 54

Organisatie

huisvandeMens Vilvoorde

Filter op categorie