Veerle bevalt - comedy met Veerle Malschaert

Ma Malschaert brengt een humoristische voorstelling over moeder worden en moeder zijn. U maakt het mee vanop de eerste lijn: Van de eiersprong tot de brekende vliezen, van de schoonste baby ter wereld tot het hormonale moedermonster, van de borsten, overlopend van moederliefde, tot het kolven van de koe, van de moederkoek tot de kinderen die u bij uw eierstokken hebben. Een voorstelling voor iedereen die een moeder is er één wil worden en voor wie er één heeft.

Veerle Malschaert is een Vlaams actrice en comédienne. Zij volgde een toneelopleiding aan het conservatorium van Gent waar ze het diploma behaalde van 'Meester in de dramatische kunst'. In het theater speelde ze als freelance-actrice bij onder meer het Antwerpse HETPALEIS, Ontroerend Goed, het Mechelse Abattoir Fermé en in het NTGent. Op televisie speelde ze Carla in de populaire reeks Flikken, en verder nog enkele gastrollen onder meer in Callboys. Ze nam in 2006 deel aan de Comedy Casino Cup van Canvas en werd gekozen als een van de vijf halvefinalisten. Sindsdien toert ze in Vlaanderen als comédienne met haar eigen one womanshows.


Deze activiteit maakt deel uit van de reeks (b)Engeltjes, een samenwerking tussen het huis van het kind Zemst en huisvandeMens Vilvoorde. Andere activiteiten zijn 'Opvoeden à la nu, hoe dan?', een lezing over grip op grenzen, gedrag en emoties en 'Opa en oma zonder stress', een lezing over de uitdagingen die horen bij grootouder-zijn.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Inschrijven

E-mail
vilvoorde@demens.nu
Bel naar
02 253 78 54

Organisatie

huisvandeMens Vilvoorde

Filter op categorie