Kerstmarkt Zemst 2019

Op 14 & 15 december 2019 dompelen we het terrein vóór, en de grote zaal van De Melkerij in het hartje van onze gemeente weer volledig onder in de Kerstsfeer. Een initiatief dat elk jaar meer aan belangstelling wint.

Onder de zoete tonen van Jingle Bells of bakske vol met stro, genieten van de warmte van onze vuurkorven. Sippend aan een dampende kop glühwein of een fris Jeneverke. Onze Kerstmarkt ademt de sfeer van vriendschap, gezelligheid en plezier, en brengt je terug naar de Kerstsfeer van weleer.

Naast de traditionele receptuur van Kerst, kan je genieten van een gigantisch uitgebreid assortiment aan gerechten en drank. Onze outdoor standhouders bieden namelijk een zeer ruim aanbod voeding & dranken aan. Zo zullen er tal van speciale biersoorten gedegusteerd worden. Frisdrank voor BOB is ook aanwezig.

De grote zaal van De Melkerij wordt omgetoverd tot een oergezellige Kerst- & wintermarkt. Ook hier klinken de kerstmelodieën en vind je gegarandeerd dat éne unieke cadeau voor die éne speciale persoon. Hobby'isten tonen hun handgemaakte wenskaarten, winterkledij, geschenkartikelen, kerststukken en nog veel meer. Gepersonaliseerde geschenken, of gaat u eerder voor kantwerk, een unieke gebreide sjaal en muts, of een fles Duvel met uw naam erop? Er is gewoon te veel om op te noemen. Zeker even langskomen dus.
Afsluiten met één van onze talloze Kerstbieren kan en mag, zolang je maar veilig thuiskomt om nog lekker na te genieten.

info geïnteresseerde standhouders:
Vanaf maandag 14/10 staat onze website en inschrijvingstool online. Gelieve eerst goed onze info en richtlijnen te lezen voor u inschrijft.

https://kerstmarktzemst.be

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Contact

Organisatie

Zemst Leeft

Filter op categorie