Geleide meditatie sessie

Geleide meditatie-avonden
Wanneer? Op vrijdag 18/10, 29/11 en 13/12, telkens van 19u30 tot 20u30.
Waar? Mintaka, Bremstraat 30, 1981 Hofstade.

Praktisch: makkelijke kledij is wenselijk, kussentje en dekentje meebrengen, matjes (wel tamelijk dun) zijn ter plaatse aanwezig
Inschrijving via info@mintaka.be of telefonisch 0476/35 82 38
Tarief: 10 EUR per sessie

Mediteren doe je alleen of in groep. Liefst in een klein groepje zodat de integere en rustige sfeer niet verstoord wordt.
Meditatie is een interactie tussen lichaam, geest en energie. Je leert hoe je wat meer tijd aan jezelf geeft zodat je meer rust en ontspanning kan genieten in je dagdagelijkse leven. Je leert stress en spanningen los te laten, in die zin is meditatie een proces van zelfreflectie en observatie.

Mediteren is een veilige weg naar meer gronding en innerlijke rust om elke dag opnieuw mee te beginnen, indien je evenwichtiger en stressbestendiger in het leven wenst te staan.

Onder mijn begeleiding mediteren we samen en zal de stap kleiner zijn om achteraf zelf te starten met meditatie. We staan stil bij de verschillende vormen van ademen en het nut van een bewuste en volledige ademhaling.

Verscheidene meditatie-thema's komen aan bod zoals één worden met onze adem, gedachten, emoties, vergeving, dankbaarheid, gronding, spiritualiteit...

Ervaar de stilte en kracht in jezelf en mediteer samen met ons.

Meditatiesessie in beperkte groep. Inschrijving verplicht.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 10,00
Basisprijs: € 10.00

Inschrijven

E-mail
info@mintaka.be
Bel naar
0476 35 82 38

Contact

Organisatie

Mintaka

Filter op categorie