Lessen notenleer en instrument

Wij zijn een leuke bende die houdt van samen muziek maken. Misschien is dit ook wel iets voor jou! Notenleer, instrumentenles, lessen samenspel en uiteindelijk spelen in het orkest… Als dat geen uitdaging is!

Voor kinderen vanaf 4 jaar is muziekinitiatie.
Zit je minstens in het 3e leerjaar, dan kan je bij ons muziekles volgen. Vanaf de eerste minuut staan er al een aantal vakkundige mensen naast jou om je te leren wat nu al die lijnen, bolletjes, streepjes en andere rare tekens betekenen. Na een jaartje kan je een instrument kiezen (trompet, saxofoon, drum, ) en krijg je individueel les.
En dan begint het echte werk. Leren samen spelen. Regelmatig zitten we samen en vormen zo een jeugdorkestje. En als je er zin in blijft hebben verwelkomen we je graag in ons groot orkest.
Lijkt het je wel wat? Laat het alvast weten via e-mail op opleiding@kfhit.be.
Als je wil kan je ondertussen eens binnenspringen op onze wekelijkse repetitiedag in school De Waterleest op vrijdag van 20 tot 22 uur. Hier kan je ons orkest aan het werk zien.
Ook volwassenen met of zonder muziekkennis zijn welkom om het te leren of dadelijk aan te sluiten bij ons orkest. Misschien iets voor jou?

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Organisatie

K.F. Hoop in de Toekomst

Filter op categorie