'Niels and friends' op Villa Expo 4.0

Op de vorige editie van de internationale kunstexpositie was het optreden van Niels and Friends een topper ! We kijken er alvast enorm naar uit om hem en zijn band terug aan het werk te zien !
In Mechelen en omstreken is Niels Geerts bekend omwille van zijn hartverwarmende optredens. Hij bezit de gave om zijn toeschouwers te charmeren, te laten lachen en te doen wegdromen bij zijn muziek.

Naast componeren en gitaar spelen is een andere troef van Niels ongetwijfeld de onbevangen en onbeschroomde charme waarmee hij het publiek toespreekt. De bindteksten duren soms langer dan het lied. Als je Niels hoort vertellen over zijn petekinderen, de meisjes waar hij een oogje op heeft, de lasagne van Mia of zijn witte chocolademousse, dan word je blij. Niels werd geboren in 1982 en toen hij op zijn 12de een filmpje zag van Kurt Cobain, wilde hij ook een gitaar. Hij kreeg voor zijn dertiende verjaardag een Mexicaanse Fender Stratocaster en dat was het begin van een hele verzameling. Niels kreeg tips van bevriende muzikanten en leerde zichzelf gitaar spelen.

De groep Niels & Friends trad voor het eerst op in 2008. Een jaar later kwam hun eerste cd 'Lasagne bij Mia' uit en in 2012 volgde 'Tastes like more'. Niels & Friends spelen vooral instrumentale songs van Niels, hier en daar wordt er gezongen en af en toe hoor je een cover. Voor Niels is muziek zijn passie, en zijn Friends zijn professionele muzikanten uit de klassieke muziek, jazz, chanson en pop.
Warm aanbevolen !!
check voor het volledige programma zeker onze website : www.villaclementina.be

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Organisatie

VZW Villa Clementina

Filter op categorie