Isabelle a la Francaise

35 jaar nadat haar eerste single verscheen, in 1987, heeft Isabelle A vanzelfsprekend geen enkele vorm van introductie meer nodig. Toch blijft zij, als alle groten, erin slagen om ons te verrassen. Zo wisten slechts weinigen dat Isabelle opgroeide met Franstalige muziek, waarvoor zij altijd een bijzondere liefde blijft koesteren.

Deze liefde kwam voor het brede publiek pas duidelijk tot uiting na een meer dan gesmaakte passage in het VTM-programma 'LIEFDE VOOR MUZIEK' in 2017, Waar Isabelle het prachtige 'DORMIR EN CUILLÈRE' bracht, een vertaling van 'Lepteltjesgewijs' van Bart Peeters. Vorig jaar trakteerde ze de luisteraars van radiozender JOE wekelijks op een Franstalige song in het ochtendprogramma 'SVEN & ANKE'. Onder meer een fantastische versie van 'LE VENT NOUS PORTERA' van Noir Desir en een verbluffende versie van 'ONDERWEG', de hit van Abel, passeerden de revue.

Hoog tijd was het kortom dat Isabelle haar fans ook in de zalen in het frans zou toezingen. 'Une Belle Histoire'? Zeker weten, temeer daar iedereen de kans krijgt om er deel van uit te maken: Mis uw afspraak met de geschiedenis niet!

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 20,00
abotarief - 18,00 euro

Waar

Inschrijven

Contact

E-mail
plezier@gcdemelkerij.be
tel.
015618885

Organisatie

GC De Melkerij

Filter op categorie