Aanpassing coronamaatregelen

Op 5 februari beslisten de verschillende regeringen van ons land om een aantal versoepelingen toe te laten. Die zijn o.a. van toepassing op kappers, buitenactiviteiten van dierenparken en vakantieparken en campings.

De vraag om o.a. kapperszaken en campings opnieuw te mogen openen, leefde al enige tijd. Voor het welzijn van ons allen, zijn er een aantal versoepelingen toegestaan. Kappers mogen vanaf 13 februari heropenen. Dit is gekoppeld aan zeer strikte voorwaarden en aangescherpte protocollen. Ook buitenactiviteiten van dierenparken zijn vanaf dan toegelaten. Sinds 8 februari mochten vakantieparken en campings opnieuw open. Meer info over de versoepelingen kan je hier terugvinden.

Gepubliceerd op dinsdag 9 februari 2021 14.28 uur

We zijn er voor jou!

We doen er in deze coronaperiode alles aan om je zo goed mogelijk te helpen. Momenteel werken we nog steeds op afspraak. Bekijk op deze pagina de huidige openingsregeling.

Op de hoogte blijven van het gemeentelijk nieuws? Schrijf je hier in voor onze wekelijkse digitale nieuwsbrief H@llo Zemst. Een overzicht van de berichten vind je op deze pagina.

Onze corona-informatie vind je in de corona update. Vragen kun je doorsturen naar corona@zemst.be. Informatie over het vaccinatiecentrum vind je op deze pagina.