Project drinkwaterleiding De Watergroep en Waterlink - OPLEVERING

De werken zijn afgerond en in opleveringsfase. De aannemer dient nog enkele openstaande opmerkingen op te lossen.
 
Op vraag van de Vlaamse overheid gaan verschillende Vlaamse drinkwaterbedrijven samenwerkingsverbanden aan. De Watergroep en water-link sloten op 23 november 2016 een langetermijnovereenkomst voor de levering van drinkwater voor Vlaams Brabant af.
Bedoeling van deze samenwerking is om vanaf 1 juli 2020 drinkwater te leveren vanuit het Productiecentrum Zuid van water-link in Rumst naar het verdeelpunt Zemst van De Watergroep. Om dit voor mekaar te krijgen, wordt er in opdracht van water-link een drinkwaterleiding aangelegd tussen het pompstation (in aanbouw) op de terreinen van Pidpa aan de watertoren in Mechelen-Zuid en de toevoerinfrastructuur van de Watergroep in Zemst (totale lengte ca 6,8km).

Naar gemeentehuis? Enkel voor dringende zaken na afspraak

De gemeentelijke diensten doen er in deze coronaperiode alles aan om iedereen zo goed mogelijk te helpen. Hou er rekening mee dat je niet zomaar het gemeentehuis kan betreden. Om je veilig te kunnen helpen werken wij enkel op afspraak voor dringende zaken.
Check eerst of hetgeen je nodig hebt, online te verkrijgen is via www.zemst.be/eloket.
Indien dit niet het geval is en je dringend iets nodig hebt, kan je voor sommige producten een afspraak maken via de website of via een telefoontje naar het onthaal op het nummer 015 61 88 90. Dit kan van maandag tot en met vrijdag van 9 tot 16 uur.
De meest actuele info over corona kan u vinden via deze link.
Vragen over corona? Mail naar corona@zemst.be.