Vervangen kasseistroken in Kerremansheide

Op maandag 18 september 2023 start de firma Wawebo met verbeteringswerken van het wegdek op verschillende plaatsen in Zemst. Hierbij komt ook de Kerremansheide in Zemst-Laar aan de beurt.

Werken

Om de toegankelijkheid voor mindervaliden en fietsers te verbeteren zullen stroken met kasseistenen vervangen worden door beton. Deze verbeteringswerken zullen doorgaan op 3 verschillende plaatsen in de Kerremansheide en zijn in het geel aangegeven op onderstaande kaart.

Houd er rekening mee dat de planning steeds onderhevig is aan de weers- en onvoorziene omstandigheden.

Bereikbaarheid

Er wordt telkens gewerkt tussen 7 en 17.30 uur. Tijdens de duur van de werken zal de straat op de plaats van de werfzone soms afgesloten worden voor gemotoriseerd verkeer. Voetgangers en fietsers kunnen wel passeren mits de nodige voorzichtigheid.

De werken zullen in 2 fasen aangepakt worden zodat de bewoners van de Kerremansheide hun woning steeds kunnen bereiken via de Vekeputtenweg of de Sint-Bernardusstraat. Het voetbalplein van SK Laar zal ook steeds bereikbaar blijven.

Gelieve er wel rekening mee te houden dat er regelmatig beperkte doorgang zal zijn in de 3 werfzones. We vragen om begrip op te brengen voor de situatie en de mensen die daar aan het werk zijn.

Wij vragen vriendelijk om, indien je in de werfzone woont, jouw huisvuil buiten de werfzone te plaatsen zodat de mensen van Incovo dit tijdens de ophaling op dinsdag en woensdag kunnen meenemen.

Alles zal in het werk gesteld worden om de verkeershinder tot een minimum te beperken.

Gepubliceerd op maandag 18 september 2023 13.58 uur