Vacature teamcoördinator Personeel & Organisatie

A1-A3 - contractueel onbepaalde duur 

Ben jij een HR expert met een duidelijke visie die tevens voeling houdt met de werkvloer? Kan jij goed luisteren en voelen wat er leeft, maar durf je ook beslissingen nemen? Ben jij een bruggenbouwer en krijg jij mensen mee vanuit jouw heldere visie? Dan ben jij diegene die we zoeken! 

Functie

Als teamcoördinator Personeel & Organisatie werk je mee aan het personeelsbeheer en -beleid van Gemeente & OCMW Zemst. Je kan het bestuur deskundig adviseren over HR noden en bepaalt met hen de prioriteiten.

Samen met je team ga je aan de slag met de uitvoering en je coacht, coördineert en stuurt bij waar nodig. Je zorgt voor een efficiënte organisatie en vlot verloop van de activiteiten van het team P&O. Je helpt HR processen en procedures mee vorm te geven, waarbij je steeds rekening houdt met de sociaal-juridische wetgeving.

Profiel

  • Je bent een enthousiaste en gedreven teamspeler met een sterke HR visie en aandacht voor leiderschap, individuele noden, diversiteit en competenties.
  • Je hebt een masterdiploma (bij voorkeur in een HR richting) en een goede kennis van de sociaal-juridische wetgeving.
  • Heb je ervaring in een gelijkaardige functie? Dan heb je een streepje voor. 

Aanbod

Voltijdse contractuele tewerkstelling (38u/week), maaltijdcheques (€8), fietsvergoeding of 100% tussenkomst in het openbaar vervoer, mogelijkheid om een fiets te leasen, hospitalisatieverzekering, mogelijkheid tot het meenemen van alle relevante jaren anciënniteit, tal van bijscholingsmogelijkheden.

Interesse?

Solliciteer uiterlijk zondag 20 oktober 2019 via deze knop!

Interesse, maar toch nog vragen? Dan kan je terecht bij het team Personeel & Organisatie via mail personeel@zemst.be of telefonisch op het nummer 015/62 71 41