Rode Kruis

Het Rode Kruis organiseert voor personen die door hun ziekte, handicap of ouderdom moeilijk zonder begeleiding op reis kunnen, aangepaste vakanties. De doelgroep bestaat uit mensen van 18 tot 45 jaar. Daarnaast organiseert het ook vakantiekampen voor maatschappelijk kwetsbare kinderen. Dat zijn kinderen die om sociale en/of financiële redenen, niet de mogelijkheid hebben om op vakantie te gaan. Er worden ook aangepaste kampen georganiseerd voor maatschappelijk kwetsbare kinderen van 7 tot 14 jaar met een fysieke of mentale beperking.
http://www.rodekruis.be/wat-doen-we/sociale-activiteiten/vakantiekampen/aangepaste-vakantiekampen/

We zijn er voor jou!

We doen er in deze coronaperiode alles aan om je zo goed mogelijk te helpen. Momenteel werken we nog steeds op afspraak. Bekijk op deze pagina de huidige openingsregeling.

Op de hoogte blijven van het gemeentelijk nieuws? Schrijf je hier in voor onze wekelijkse digitale nieuwsbrief H@llo Zemst. Een overzicht van de berichten vind je op deze pagina.

Onze corona-informatie vind je in de corona update. Vragen kun je doorsturen naar corona@zemst.be. Informatie over het vaccinatiecentrum vind je op deze pagina.