sprite
Gemeente Zemst

Nieuws

Schrijf je in voor de RSS-feed
 • Voorbereidende werken op Schumanlaan

  22 juni 2017 Voorbereidende werken op Schumanlaan Op de Schumanlaan in Weerde worden momenteel nieuwe boordstenen geplaatst in het kader van asfalteringswerken in augustus en de aanplanting van een 'groene poort' in het eerstkomende plantseizoen.
 • Warmteperiode waarschuwingsfase hitteplan in werking

  21 juni 2017 Warmteperiode waarschuwingsfase hitteplan in werking We zitten momenteel in een periode van echte warme dagen, wat natuurlijk heel aangenaam is maar waar ook voorzichtig mee moet worden omgesprongen. Sinds gisteren zondag 18 juni is de waarschuwingsfase van het federaal plan hitte- en ozonpieken van kracht. Voornamelijk kwetsbare groepen zoals (so...
 • Opgelet: brandfase 'Oranje' in natuur- en bosgebieden

  21 juni 2017 Opgelet: brandfase 'Oranje' in natuur- en bosgebieden Het Agentschap Natuur en Bos deelt mee dat in een aantal natuur- en bosgebieden de brandfase oranje (‘hoog gevaar, wees voorzichtig’) van kracht is. Dit houdt in dat aan bezoekers wordt gevraagd voorzichtig en alert te zijn, niet te roken, kinderen niet zonder toezicht te laten en pr...
 • Wordt Zemst sympafietste gemeente?

  20 juni 2017 Wordt Zemst sympafietste gemeente? De gemeente Zemst zit samen met Roosdaal en Kortenaken in de finale van de wedstrijd ‘Sympafietste gemeente van Vlaams-Brabant’, georganiseerd door provincie Vlaams-Brabant in samenwerking met Radio 2!
 • Stookplaatsrenovatie gemeenteschool De Waterleest

  20 juni 2017 Stookplaatsrenovatie gemeenteschool De Waterleest Gemeente Zemst doet haar best om haar gebouwen zo energiezuinig mogelijk te maken. Een goed werkende verwarming kan daar bij helpen.
 • Vakantieregeling De Lijn vanaf 26 juni

  20 juni 2017 Vakantieregeling De Lijn vanaf 26 juni Opgepast! Al vanaf maandag 26 juni schakelt de dienstregeling van De Lijn naar vakantieregeling.
 • Meteen verwittigd bij een noodsituatie: schrijf je in!

  20 juni 2017 Meteen verwittigd bij een noodsituatie: schrijf je in! BE-Alert is een alarmeringssysteem waarmee de overheid je kan verwittigen in een noodsituatie. 
 • Tips bij hitte en ozonpieken

  20 juni 2017 Tips bij hitte en ozonpieken Met heet weer geven we je graag enkele eenvoudige tips mee van het Agentschap Zorg en Gezondheid om ongemak en gezondheidsrisico’s te voorkomen.
 • Paviljoen Maria bijna klaar

  20 juni 2017 Paviljoen Maria bijna klaar Het grootste deel van de werken aan Paviljoen Maria is afgerond. De eerste bewoners binnen het project voor begeleid wonen zijn intussen verhuisd.
 • Herstel asfaltverhardingen 2017

  20 juni 2017 Herstel asfaltverhardingen 2017 Jaarlijks worden de gemeentelijke straten nagekeken op slijtage. Waar nodig worden de asfaltverhardingen hersteld. Ook in 2017 is dat het geval.
Kies een categorie